Ludziska, dajcie spokój,
Pozwoliłam sobie wyrazic swoja opinię na temat refleksji Bogdana o wigilii w Krakowie, bo mnie ona naprawdę zaskoczyła.
Dla Martyny mam tylko jedną odpowiedź: Kazdy sadzi po sobie, możesz to odczytywac jak chcesz. Mnie to ani nie "ziębi" ani "nie parzy", a niech sie kłocą, to nie moja wojenka. Dwa lata temu moja propozycja integracji z kołem Kraków została zdecydowanie odrzucona przez samą "szefową", więc nie ucz mnie integracji.
Komentarz juzka pozostawiam bez komentarza, no bo ręce mi opadają :uoee:
A Bogdanowi gratuluje wyników, ja sama tez 1 grudnia miałam nieźłe pomimo przebytego zapalenia oskrzeli.
I na tym koniec bo to jest temat o wigilii a nie "kto komu koło pióra robi"
Renata
Wigilia przeszczepków w Krakowie
- Marian Gonsior
- Po przeszczepie: 19 lat
- Imię: Marian
- JędrekC
- Po przeszczepie: 17 lat
- Imię: Andrzej
B... teraz już rozumię Twoje "nastroje"raz takie raz takie :] Ciebie dopadła taka choroba,do której sam się przyznałeś a nazywa się"vexatio".Po zasięgnięciu tzw."języka"
wiem,że te przypadłości leczą w Krakowie w szpitalu im.Babińskiego a ponoć najlepiej w
Lublińcu.Wiem że słyszenia,ze są to dobre szpitale. :roll2:
wiem,że te przypadłości leczą w Krakowie w szpitalu im.Babińskiego a ponoć najlepiej w
Lublińcu.Wiem że słyszenia,ze są to dobre szpitale. :roll2:
Naucz się słuchać, okazja czasami puka bardzo cicho.
- Ewa
- Po przeszczepie: Rodzina biorcy
- Imię: Ewa
-
- Po przeszczepie: Rodzina biorcy
- Imię: Ewusia
Ja nie napisałam, że były na Wigilii osoby, niedługo po przeszczepie i były z nami pierwszy raz. Wszyscy byli zawiadomieni. Byłoby nas więcej ale niektórych zasypało w dosłownym sensie. Aby wyeliminować niesprzyjającą pogodę........... :mysli:
Wigilia powinna być wiosną, tuz przed Wielkanocą...tylko jak to w kalendarzu poukładać
Wigilia powinna być wiosną, tuz przed Wielkanocą...tylko jak to w kalendarzu poukładać
- JędrekC
- Po przeszczepie: 17 lat
- Imię: Andrzej
Ewo M. Jestem ZA Wzorem naszych polityków można spotkania tzw."opłatkowe" organizować od Mikołaja do Postu przed Wielkanocą.Wtedy na pewno by frekwencja była
większa.Jestem pewny,że termin bliżej wiosny każdemu by odpowiadał,nawet największym
zmarzlakom. :okok:
większa.Jestem pewny,że termin bliżej wiosny każdemu by odpowiadał,nawet największym
zmarzlakom. :okok:
Naucz się słuchać, okazja czasami puka bardzo cicho.
-
- Po przeszczepie: 14 lat
Oj Andrzeju Andrzeju jestes po spotkaniu Oplatkowym a...doprawdy, celem tego nakazu jest miłość z czystego serca i z dobrego sumienia, i z nieobłudnej wiary. Odstąpiwszy od tych rzeczy, niektórzy zwrócili się ku czczej gadaninie, chcąc być nauczycielami prawa.....Czy już wzioles do reki dzisiaj Biblie ze pałasz taka nienawiścią ..
Beat me up while I'm still alive...