Córka dawcy przekonuje rówieśników do transplantacji
- stskladak
- Admin
- Po przeszczepie: 22 lata
- Imię: Stanisław
- Kontakt:
Córka dawcy przekonuje rówieśników do transplantacji
Gdy trzy lata temu zginął ojciec Karoliny, rodzina zdecydowała się oddać jego narządy chorym, których mógł uratować tylko przeszczep. Dziewczyna usłyszała wówczas od kolegów z gimnazjum, że... sprzedała tatę. Zamiast obrazić się za nieludzkie oskarżenie, postanowiła edukować rówieśników >>>>>
Na razie można poczytać artykuł dostane więcej materiału to uzupełnię
Na razie można poczytać artykuł dostane więcej materiału to uzupełnię
..:: Kto szuka Cię tylko wtedy, gdy Cię potrzebuje, nie zasługuje na to, by Cię odnaleźć. ::..
- Ewa
- Po przeszczepie: Rodzina biorcy
- Imię: Ewa
-
- Po przeszczepie: 6 lat
Gratuluje postawy Karolinie i jej mamie więcej takich spraw winno byc organizowane
Natomiast nie moge zrozumiec dlaczego w artykule na pierwszym planie nie jest Karolina tylko ten Pan? czy on musi zepsuć i przywłaszczać czyjąś prace(czytałam na sts zabrze)i własnym oczom nie wierze
Natomiast nie moge zrozumiec dlaczego w artykule na pierwszym planie nie jest Karolina tylko ten Pan? czy on musi zepsuć i przywłaszczać czyjąś prace(czytałam na sts zabrze)i własnym oczom nie wierze
{...Kłamstwo zdąży obiec pół świata, zanim prawda włoży buty.}
- Ewa
- Po przeszczepie: Rodzina biorcy
- Imię: Ewa
Basiu, ten Pan ma ogromne parcie na "szkło".Jest wielkim pyszałkiem.Wszystko przypisuje sobie, nawet jeżeli jest tylko gościem w programie to i tak powie, że to on zaprosił, że to on gospodarz.Ten typ tak ma.Najgorzej jest , że z wiekiem ta wada się pogłębia. Wspolczuje wszystkim z jego otoczenia. Maja przechlapane :uoee: .
śmiej się często.Poczucie humoru jest lekarstwem na prawie wszystkie nieszczęścia świata.
-
- Po przeszczepie: 6 lat
- Staszek
- Po przeszczepie: 24 lata
- Imię: Staszek
Karolina napisała dla nas kilka słów, całość możecie przeczytać w portalu
Kiedy w lipcu 2007 roku zginął mój ukochany tatuś myślałam , że świat zawalił mi się na głowę, ból pustka , tęsknota były nie do zniesienia, ale ciężkie chwile były jeszcze przed nami. Po powrocie do szkoły , a chodziłam wtedy do trzeciej klasy gimnazjum usłyszałam ,że sprzedałyśmy organy naszego taty .Te słowa tak bardzo bolały miałam żal do całego świata >..>..>
WIĘCEJ FOTEK ............>>>>>>>>>
Kiedy w lipcu 2007 roku zginął mój ukochany tatuś myślałam , że świat zawalił mi się na głowę, ból pustka , tęsknota były nie do zniesienia, ale ciężkie chwile były jeszcze przed nami. Po powrocie do szkoły , a chodziłam wtedy do trzeciej klasy gimnazjum usłyszałam ,że sprzedałyśmy organy naszego taty .Te słowa tak bardzo bolały miałam żal do całego świata >..>..>
WIĘCEJ FOTEK ............>>>>>>>>>
Ostatnio zmieniony 03 lip 2010, 10:20 przez Staszek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Po przeszczepie: 4 lata