Transplantacja, jestem na tak. Program edukacyjny dla szkół - konferencja
Lubelskie Samorządowe Centrum Doskonalenia Nauczycieli Oddział w Chełmie, II Liceum Ogólnokształcące w Chełmie, I Klinika Chirurgii Ogólnej, Transplantacyjnej i Leczenia Żywieniowego UM w Lublinie, Stowarzyszenie Polska Unia Medycyny Transplantacyjnej, Centrum Organizacyjno-Koordynacyjne ds. Transplantacji POLTRANSPLANT i Bank Tkanek Oka w Lublinie serdecznie zapraszają nauczycieli biologii, wychowania do życia w rodzinie, wychowawców i katechetów oraz wszystkich zainteresowanych uczniów szkół ponadgimnazjalnych i studentów na konferencję, która odbędzie się 13 marca 2019 r.
Konferencja odbędzie się dnia 13.03.2019r. o godzinie 11.00 w II Liceum Ogólnokształcącym w Chełmie, ul. Szpitalna 14.
Program:
11.00 – 11.05 Przedstawienie celów spotkania - mgr Beata Wysokińska, konsultant LSCDN
11.05 – 11.20 Transplantologia w nauczaniu Kościoła Katolickiego -mgr Jan Ciepałowicz, konsultant LSCDN
Cały program >>>
Źródło: https://www.lscdn.pl/pl/oferta/chelm/10699,Transplantacja-jestem-na-tak-Program-edukacyjny-dla-szkol-konferencja.html?fbclid=IwAR0A3s2l3tAHQsOH1KvALyMoSiTEHzLiW9aq2fPZDXrvC96mRBw9NpNpsWw
Transplantacja, jestem na tak. Program edukacyjny dla szkół
- Marlena
- Po przeszczepie: 10 lat
-
- Po przeszczepie: 9 lat
- Imię: Aleksandra
Transplantacja, jestem na tak. Program edukacyjny dla szkół
Tlumaczyć i edukować zawsze i wszędzie.