Opłatek zabrzańskich składaków

Gdzie i kiedy
Pacynka
Po przeszczepie: Rodzina dawcy

Post autor: Pacynka »

Sal Floriańska w Zabrzu ,kolejne udane spotkanie wigilijne.Udane pod każdym względem.Radość wzruszenie,cudowna atmosfera.Dzieci ,młodzież,po transplantacji z różnych ośrodków,lekarze,pielęgniarki administracja Kliniki.Najważniejsze , że po Częstochowie mogliśmy dziękować Rodzinom Dawców za darowane Życie.
Integracja,integracja tak zawsze oczekiwana.Jeszcze raz dziękuję Zabrzańskim Składakom ich sponsorom ,życzliwym osobom.którzy osobiście pomagali w przebiegu tej wyjątkowej uroczystości.JESTEŚCIE WIELCY !!!!! Dzięki!!!!
Adrian
Po przeszczepie: 17 lat

Post autor: Adrian »

Pacynka pisze:Integracja,integracja tak zawsze oczekiwana
Wszystko pięknie ładnie cieszy mnie że spotkanie było udane.
Była taka tradycja że jechało się do klinki podzielić się opłatkiem i prezentami z czekającymi na przeszczep, przeszczepkami i personelem dyżurującym w tym okresie, czy byliście u nich ? wydaje mi sie że im jest to najbardziej potrzebne.
Pacynka

Taka wizyta tradycyjnie będzie w poniedziałek .Będą prezenty szczególnie dla tych najbiedniejszych.Już darczyńcy szykują słodycze ,kwiaty ,pierożki itd.
Jeszcze raz gratulacje dla Członków STOWARZYSZENIA TRANSPLANTACJI SERCA KOŁO W ZABRZU> Trzymajcie tak .Jesteście naprawdę kochani!!!!!
Awatar użytkownika
Albert
Po przeszczepie: 7 lat

Post autor: Albert »

Pacynka pisze:Taka wizyta tradycyjnie będzie w poniedziałek
Widze że nie zrozumiałaś Adriana (rozmawiałem z nim)zawsze odwiedzało sie ludzi na oddziele w dzień opłatak przecież oni wiedzą kiedy to jest i czekają w ten dzień. A paczki dla personelu można rozdawać do wigili nikomu to nie przeszkadza,
"Są dwa rodzaje ludzi... Ci z którymi chcesz się napić. I Ci przez których musisz się napić.'
Monika
Po przeszczepie: 19 lat

Post autor: Monika »

Ludzie szczególnie w szpitalu czekają na życzenia i na opowiedzeniu im jak było na opłatku a nie na paczki za kilka dni.
Kobiety istnieją, po to, aby je kochać, a nie, aby je rozumieć !!!
Nina
Po przeszczepie: 8 lat

Post autor: Nina »

Nikt nie robił fotek ? czętnie bym pooglądała :rotfl:
Pacynka

Dlaczego Ty nie byłeś na opłatku.Można się zawsze umówić i pójść na oddziały .Na życzenia szczere nigdy nie jest za póżno.Co do personelu to w Zabrzu mamy za co dziękować i myślę ,że w każdym ośrodku.też. To oni bez wyjątku dbali o nas.Mam na myśli wszystkich ,od tego co pilnuje porządku na parkingu do osoby Pana Profesora włącznie.Członkowie STS koło Zabrze odwiedzaj pacjentów systematycznie i bardzo im dziękujmy.Jest to normalne, dodaje wiary i sił szczególnie tym co oczekują na narządy.Pozdrawiam i zapraszam do współpracy

** Dodano: niedziela, 18 grudnia 2011, 14:11 **

Pozwalam sobie zaprosić wszystkich do galerii z tego wyjątkowego wieczoru.Atmosfera wspaniała.Tradycja,integracja.
http://www.stszabrze.pl/243,open,291.html?ln=pl
Włodek
Po przeszczepie: 16 lat

Post autor: Włodek »

Pacynka pisze:Tradycja,integracja.
A kto tyjesteś - zarząd koła ze tak wszystko wiesz? Ze zdjęc widać że coś cieniutka ta integracja tłumów nie było.
Obrazek
Pielęgniarki mi nie dali ale mam anioła stróża
Pacynka

Wigilia to wyjątkowa chwila nie tylko dla "składaków". Była nasza śliczna Uleńka ,Pawe\l z Koła Tomek z Łodzi,Patryk z Lublińca.Kasia,wspaniała młodzież .Wierze że to tradycyjne spotkanie poprowadzą w przyszłości.Przeżywamy szczególne spotkania z Rodzinami Dawców,w tym roku pierwszy raz świętowała z nami Rodzina mieszkająca pod Wrocławiem.Wielkie dzięki jeszcze raz dla Całego Zarządu STS koło Zabrze ,Sponsorów,Gości i wszystkim Tym,którzy uczestniczyli w tym zawsze wzruszającym wieczorze. Gratuluje i życzę Zdrowych Świat Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku
Awatar użytkownika
zyzio
Po przeszczepie: 15 lat

Post autor: zyzio »

[admin]Post usunięty[/admin]
... Moje błędy były dla mnie lekcją ...
ODPOWIEDZ