Co czuję po pewnym czasie bycia na forum?

Tutaj umieszczamy śmieszne gry i zabawy

Moderator: slavko54

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
basko
Po przeszczepie: Brak
Imię: Barbara
Kontakt:

Post autor: basko »

Każdy nas na chwile zwątpienia i złości… ale to forum jest jak nałóg …i chcesz, czy nie, wracasz, no i dobrze, bo tutaj znajdziemy nie tylko mądrych, sympatycznych ludzi, ale wiele ciekawej wiedzy zdobywamy w różnych tematach, podjętych przez te czy inne osoby. A przecież w każdej dyskusji tworzy się obraz, a dyskusje zawsze mają sens , bo przecież lepiej się wtedy poznajemy :hejka:
Wiele rzeczy ciekawych się dzieje na forum i warto wpadać i pisać. Nie zostawia się przyjaciół, powiem więcej nie da się ich zostawić, wracamy jak bumerangi
Ja czuję tutaj bezinteresowną życzliwość ludzką, a Wy ?
http://sybiracylubaczow.blogspot.com
.............
Trzeba żyć tak
aby
każdy dzień był piękny.
Awatar użytkownika
slavko54
Moderator
Moderator
Po przeszczepie: 13 lat
Imię: slawek

Post autor: slavko54 »

No to mam problem . :green: . Co do nałogu , to się zgadzam . Ale to zdrowy nałóg , a wręcz terapia .
Ja mam poczucie ....... bezpieczeństwa i wiem , że nigdy nie jestem sam . Zawsze mogę liczyć na pomoc lub radę , a jak trzeba to na ...... krytykę , ale konstruktywną . Mam odczucie , jak jestem na Forum , że jestem w rodzinie , wśród swoich . Mamy podobne problemy i to powinno Nas łączyć . I łączy ! :buziak:
Za to Forum ...... Staszkowi * Oscara * bym dał . :bezradny:

* Aby osiągnąć szczęście , trzeba znać ... cierpienie * Jan Stępień , pisarz i poeta

:kwiatek: :serce: :kwiatek:
... Być szczęśliwym – tego trzeba się uczyć ...
Awatar użytkownika
darek 1969
Po przeszczepie: 7 lat
Imię: DAREK

Post autor: darek 1969 »

Uzależnienie przynajmniej raz dziennie muszę zerknąć co się dzieje na forum :bezradny: :bezradny: :mrgreen: :mrgreen:
Nie przyzwyczajaj się,wcześniej czy później i tak wszystko stracisz
Awatar użytkownika
slavko54
Moderator
Moderator
Po przeszczepie: 13 lat
Imię: slawek

Post autor: slavko54 »

:bezradny: :bezradny: To dobre :hmm: uzależnienie . :brawo3: Trzymaj tak dalej . :czarownica:
... Być szczęśliwym – tego trzeba się uczyć ...
Awatar użytkownika
Szymo
Po przeszczepie: Brak
Imię: Szymon
Kontakt:

Post autor: Szymo »

Szczególnie Ja uwielbiam bardzo fora internetowe dlatego jestem tu moderatorem ale prosto tego mam własne forum ogólnotematyczne na każdy temat na Które serdecznie zapraszam jak ktoś chce link to pisać do mnie PW prześlę na pw

** Dodano: 11 kwi 2018, o 17:07 **
slavko54 pisze:No to mam problem . :green: . Co do nałogu , to się zgadzam . Ale to zdrowy nałóg , a wręcz terapia .
Ja mam poczucie ....... bezpieczeństwa i wiem , że nigdy nie jestem sam . Zawsze mogę liczyć na pomoc lub radę , a jak trzeba to na ...... krytykę , ale konstruktywną . Mam odczucie , jak jestem na Forum , że jestem w rodzinie , wśród swoich . Mamy podobne problemy i to powinno Nas łączyć . I łączy ! :buziak:
Za to Forum ...... Staszkowi * Oscara * bym dał . :bezradny:

* Aby osiągnąć szczęście , trzeba znać ... cierpienie * Jan Stępień , pisarz i poeta

:kwiatek: :serce: :kwiatek:
Ja tak samo ale mam też swoje forum ogólnotematyczne jak Jak ktoś chce to pisać im wiadomości Paweł prześlę link
Zofia
Po przeszczepie: 19 lat

Post autor: Zofia »

basko pisze:Ja czuję tutaj bezinteresowną życzliwość ludzką, a Wy ?
Raz gorzej raz lepiej jak w życiu ogólnie jest OK.
Awatar użytkownika
andriju
Po przeszczepie: 14 lat
Imię: Andrzej
Kontakt:

Post autor: andriju »

basko pisze:Wiele rzeczy ciekawych się dzieje na forum i warto wpadać i pisać. Nie zostawia się przyjaciół, powiem więcej nie da się ich zostawić, wracamy jak bumerangi
Ja czuję tutaj bezinteresowną życzliwość ludzką
...i ja dłuższy czas temu jak zaglądałem na forum. Ponownie wracam jak Basi vel basko - bumerang.
Ostatnio całkowicie pochłonęła mnie informatyka, taka "domowa", nowe instalacje typu Kodi i jego programowanie różnych filmowych i muzycznych wtyczek z całego świata.
Jednak miło jest znowu poczytać,przypomnieć sobie starych i poznać nowych składaczków.

Pozdrawiam serdecznie :aloha:
"Dusza jest tłem dla serca
Które pisze mi nowe życie"

andriju
ODPOWIEDZ