XXIV Ogólnopolskie Spotkanie integracyjne i Walne ZG
- Marian Gonsior
- Po przeszczepie: 19 lat
- Imię: Marian
XXIV Ogólnopolskie Spotkanie integracyjne i Walne ZG
Stowarzyszenia Transplantacji Serca połączone z
Walnym Zebraniem Członków w O.W. „Pod Świerkami” w Brennej
w dniach 27- 29 czerwiec 2014 rok
XXIV Ogólnopolskie Spotkanie Integracyjne
Program spotkania:
Piątek 27.06.14 - godz. 1500 zakwaterowanie uczestników,
- godz. 1830 kolacja grillowa,
- godz. 19.30 kabaret „Drzewo a gada”.
Sobota 28.06.14 - godz. 800 – 900 śniadanie,
- godz. 930 wycieczka autokarowa krajobrazowo – poznawcza: okolice Wisły i
Ustronia (dla zainteresowanych),
- godz. 1430 obiad,
- godz. 1545 Walne Zebranie Członków STS,
- godz. 2000 uroczysta Biesiada.
Niedziela 29.06.14: - godz. 830 śniadanie,
-godz. 10.oo Nadzwyczajne Walne Zebranie Członków STS Koło Zabrze,
Dla pozostałych czas wolny ,
-godz. 12.oo Msza Św. z udziałem członków Stowarzyszenia i rodzin w
Kościołku M. Grodeckiego w Brennej,
- godz.1330 obiad,
- godz.1430 zakończenie Spotkania.
Koszt uczestnictwa:
pokoje z pełnym węzłem sanitarnym - os. po przeszczepie serca, płuc, serca i płuc 100 zł
pokoje z pełnym węzłem sanitarnym - pozostali członkowie 120 zł
pokoje z pełnym węzłem sanitarnym - osoby nie zrzeszone pełny koszt ok. 300 zł
Wpłaty należy dokonać na konto: 38 1240 4849 1111 0000 5693 9529 w terminie do 15.06.2014 r.
Osoby, które zgłoszą swoje uczestnictwo w Spotkaniu Integracyjnym, a następnie nie dokonają wpłaty i bez uprzedzenia o rezygnacji nie wezmą w nim udziału nie będą mogły skorzystać z dofinansowania do Spotkania w roku następnym . Stowarzyszenie bowiem ponosi za takie nieobecne, a zgłoszone osoby pełne koszty ustalone z Organizatorem.
ZGŁOSZENIE
Zgłaszam udział w XXIV Ogólnopolskim Spotkaniu Integracyjnym Stowarzyszenia Transplantacji Serca O. W. „Pod Świerkami” w Brennej w dniach 27 -29 czerwiec 2014 rok. Proszę o pokój dwuosobowy, trzyosobowy, czteroosobowy ( właściwe podkreślić)
Imię i nazwisko ................................................................. Data urodzenia …………………………… Nr telefonu................................................................. Koło............................................................... Adres zamieszkania…………………………………………………………………………………………………
Zgłaszam również uczestnictwo niżej wymienionych osób
Zakwaterowanie wspólne/ osobno (właściwe podkreślić)
Imię i nazwisko ................................................................. Data urodzenia …………………………… Nr telefonu................................................................. Koło............................................................... Adres zamieszkania…………………………………………………………………………………………………
Uczestnictwo należy zgłosić najpóźniej do 10 tego czerwca 2014r.
Zgłoszenia prosimy kierować na adres pocztowy lub e-mailowy Kół STS, lub z uwagi na czasowy brak strony internetowej STS ZG na adres e-mail urga2002@onet.eu
Zainteresowani członkowie mogą skorzystać z transportu autokarem z Zabrza. Transport bezpośredni dla uczestników z Koła Warszawa będzie uzależniony od liczby chętnych Osoby zdeklarowane zostaną poinformowane odrębnie o miejscu i terminie podstawienia autokaru.
Zgłaszam / nie zgłaszam chęć skorzystania z dojazdu autokarem (właściwe podkreślić)
*) Dotyczy osób korzystających z autokaru – konieczne do ubezpieczenia na czas przejazdu
Wyrażam / nie wyrażam zgody na upublicznienie zdjęć z moją osobą na stronie internetowej, plakatach, anty ramach Stowarzyszenia (właściwe podkreślić)
……………………………….
PODPIS
Przypomina się pacjentom po transplantacji o konieczności zabrania z sobą leków stosowanych w aktualnej terapii.
Walnym Zebraniem Członków w O.W. „Pod Świerkami” w Brennej
XXIV Ogólnopolskie Spotkanie Integracyjne
Program spotkania:
Piątek 27.06.14 - godz. 1500 zakwaterowanie uczestników,
- godz. 1830 kolacja grillowa,
- godz. 19.30 kabaret „Drzewo a gada”.
Sobota 28.06.14 - godz. 800 – 900 śniadanie,
- godz. 930 wycieczka autokarowa krajobrazowo – poznawcza: okolice Wisły i
Ustronia (dla zainteresowanych),
- godz. 1430 obiad,
- godz. 1545 Walne Zebranie Członków STS,
- godz. 2000 uroczysta Biesiada.
Niedziela 29.06.14: - godz. 830 śniadanie,
-godz. 10.oo Nadzwyczajne Walne Zebranie Członków STS Koło Zabrze,
Dla pozostałych czas wolny ,
-godz. 12.oo Msza Św. z udziałem członków Stowarzyszenia i rodzin w
Kościołku M. Grodeckiego w Brennej,
- godz.1330 obiad,
- godz.1430 zakończenie Spotkania.
Koszt uczestnictwa:
pokoje z pełnym węzłem sanitarnym - os. po przeszczepie serca, płuc, serca i płuc 100 zł
pokoje z pełnym węzłem sanitarnym - pozostali członkowie 120 zł
pokoje z pełnym węzłem sanitarnym - osoby nie zrzeszone pełny koszt ok. 300 zł
Wpłaty należy dokonać na konto: 38 1240 4849 1111 0000 5693 9529 w terminie do 15.06.2014 r.
Osoby, które zgłoszą swoje uczestnictwo w Spotkaniu Integracyjnym, a następnie nie dokonają wpłaty i bez uprzedzenia o rezygnacji nie wezmą w nim udziału nie będą mogły skorzystać z dofinansowania do Spotkania w roku następnym . Stowarzyszenie bowiem ponosi za takie nieobecne, a zgłoszone osoby pełne koszty ustalone z Organizatorem.
ZGŁOSZENIE
Zgłaszam udział w XXIV Ogólnopolskim Spotkaniu Integracyjnym Stowarzyszenia Transplantacji Serca O. W. „Pod Świerkami” w Brennej w dniach 27 -29 czerwiec 2014 rok. Proszę o pokój dwuosobowy, trzyosobowy, czteroosobowy ( właściwe podkreślić)
Zgłaszam również uczestnictwo niżej wymienionych osób
Zakwaterowanie wspólne/ osobno (właściwe podkreślić)
Uczestnictwo należy zgłosić najpóźniej do 10 tego czerwca 2014r.
Zgłoszenia prosimy kierować na adres pocztowy lub e-mailowy Kół STS, lub z uwagi na czasowy brak strony internetowej STS ZG na adres e-mail urga2002@onet.eu
Zainteresowani członkowie mogą skorzystać z transportu autokarem z Zabrza. Transport bezpośredni dla uczestników z Koła Warszawa będzie uzależniony od liczby chętnych Osoby zdeklarowane zostaną poinformowane odrębnie o miejscu i terminie podstawienia autokaru.
Zgłaszam / nie zgłaszam chęć skorzystania z dojazdu autokarem (właściwe podkreślić)
*) Dotyczy osób korzystających z autokaru – konieczne do ubezpieczenia na czas przejazdu
Wyrażam / nie wyrażam zgody na upublicznienie zdjęć z moją osobą na stronie internetowej, plakatach, anty ramach Stowarzyszenia (właściwe podkreślić)
……………………………….
PODPIS
Przypomina się pacjentom po transplantacji o konieczności zabrania z sobą leków stosowanych w aktualnej terapii.
Marian
...............................................
nie umiem poruszyć bogów, to poruszę piekło.
- slavko54
- Moderator
- Po przeszczepie: 13 lat
- Imię: slawek
Walne ZG-spotkanie integracyjne
To do spotkania w Brennej . Dobra wiadomość .
... Być szczęśliwym – tego trzeba się uczyć ...
-
- Po przeszczepie: 8 lat
Powinno być swojsko i ciekawie.
- Maciek
- Szary
- Po przeszczepie: 16 lat
Jestem ciekaw jak będzie, czy będzie dalej STS w tej formie jak dziś.
szary to nie czarny
- slavko54
- Moderator
- Imię: slawek
Szary - jaki będzie........ to również zależy od Ciebie !
... Być szczęśliwym – tego trzeba się uczyć ...
- Panna
- Po przeszczepie: 8 lat
Pytanie co z ludzmi nie należącymi do żadnych stowarzyszeń.Marian Gonsior pisze:spotkanie integracyjne
-
- Po przeszczepie: 11 lat
Piękne miejsce na takie spotkanie. Walne rozumię tylko członkowie.Marian Gonsior pisze:Walnym Zebraniem Członków w O.W. „Pod Świerkami” w Brennej
Mam pytanie jesli ja nie będąc członkiem STS a jestempo przeszczepie serca z Gdańska czy mógłbym przyjeczać na taki spotkanie integracyjne?
Oscypek jest nasz
- Marian Gonsior
- Po przeszczepie: 19 lat
- Imię: Marian
Witam jeżeli jesteś członkiem STS-u to płacisz trochę mniej jeżeli nie jesteś w STS-ie to płacisz całą pulę ale pamiętajcie o tym że ilość miejsc jest ograniczona proszę dzwonić pod nr.tel.podany w tym zawiadomieniu i ewentualną wpłatę zaliczki żeby mieć pewne miejsce.
Marian
-
- Po przeszczepie: 11 lat