Wigilia przeszczepków w Krakowie
-
- Po przeszczepie: 17 lat
Wigilia przeszczepków w Krakowie
Zarząd Stowarzyszenia zaprasza na Spotkanie Opłatkowe w dniu 13.12.2010, które rozpocznie się Mszą św. w Kaplicy o godz. 10.30, następnie zejdziemy do Sali Konferencyjnej, gdzie przy skromnym poczęstunku złożymy sobie życzenia.
Uczestnictwo jest bezpłatne, zgłoszenia prosimy kierować telef. lub mailowo do członków Zarządu do dnia 6.12.2010.
Więcej na stronie Stowarzyszenia
Uczestnictwo jest bezpłatne, zgłoszenia prosimy kierować telef. lub mailowo do członków Zarządu do dnia 6.12.2010.
Więcej na stronie Stowarzyszenia
-
- Po przeszczepie: Rodzina biorcy
- Imię: Ewusia
- Renata
- Po przeszczepie: 14 lat
Witaj lauro123,
Nie na tej wigilii mnie mnie będzie, bo to jest spotkanie opłatkowe organizowane przez Stowarzyszenie Osób po Przeszczepie serca w krakowskiej klinice, a ja emocjonalnie i praktycznie jestem związana z Zabrzem i STS i nasza Wigilia jest 10.12 o godz. 17 w Zabrzu w Restauracji Floriańska. Jasne, ze sie wybieram i tylko jakaś "siła wyzsza" moze mnie zatrzymać.
A moze wybierasz sie lub Pani Irenka?
pozdrawiam,
Renata
Nie na tej wigilii mnie mnie będzie, bo to jest spotkanie opłatkowe organizowane przez Stowarzyszenie Osób po Przeszczepie serca w krakowskiej klinice, a ja emocjonalnie i praktycznie jestem związana z Zabrzem i STS i nasza Wigilia jest 10.12 o godz. 17 w Zabrzu w Restauracji Floriańska. Jasne, ze sie wybieram i tylko jakaś "siła wyzsza" moze mnie zatrzymać.
A moze wybierasz sie lub Pani Irenka?
pozdrawiam,
Renata
Nie starzeje się ten, kto nie ma na to czasu
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
- Ewa
- Po przeszczepie: Rodzina biorcy
- Imię: Ewa
Lauro, wejdź na stronę Stowarzyszenia w Krakowie : www.sopps.pl , wszystko tam pisze.
pozdrawiam
pozdrawiam
śmiej się często.Poczucie humoru jest lekarstwem na prawie wszystkie nieszczęścia świata.