wycieczkę do Pszczyny
-
- Po przeszczepie: Rodzina biorcy
wycieczkę do Pszczyny
W dniu 28.09.2010 Klub STS Zabrze organizuje wycieczkę do Pszczyny
w programie -
zwiedzanie Skansenu
' Zamku
' Zagrody Żubrów
' Rynku
Zapisy przyjmują Kierownik Klubu i Sekretarz :okok: :okok: :okok: :okok:
w programie -
zwiedzanie Skansenu
' Zamku
' Zagrody Żubrów
' Rynku
Zapisy przyjmują Kierownik Klubu i Sekretarz :okok: :okok: :okok: :okok:
Ostatnio zmieniony 17 paź 2010, 14:14 przez renata53, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marian Gonsior
- Po przeszczepie: 19 lat
- Imię: Marian
Widzisz Lusi to pani sekretarz klubu-Renata53 zamiast zajmować się sprawami klubu i informować wszystkich klubowiczów o zmianach programowych to namawia do płaczu, więc chusteczki w dłoń i płaczemy nad naszym sekretarzem.
Nasz sekretarz bardziej udziela się w kole niż w klubie,mnie to osobiście nie przeszkadza żeby
dbała również o sprawy klubowe,bo pracowitość to wspaniała cecha charakteru.
pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Marian
Nasz sekretarz bardziej udziela się w kole niż w klubie,mnie to osobiście nie przeszkadza żeby
dbała również o sprawy klubowe,bo pracowitość to wspaniała cecha charakteru.
pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Marian
- Marian Gonsior
-
- Po przeszczepie: Rodzina biorcy
- Marian Gonsior
Witaj Antoś dziękuję że interesujesz się działalnością klubu,bo w kole są ludzie,co uważają
że klub jest nie potrzebny,żeby się spotkać czy gdzieś pojechać to nie musi być klubu.
A co do wyjazdu do Pszczyny to trudno opisać trzeba uczestniczyć w takiej imprezie,było fantastycznie zwiedzaliśmy Zamek-Żubry- Skansen-Zbrojownię było fantastyczny przewodnik,
który podkreślał,że nie miał jeszcze takiej grupy.Najbardziej zadowolona była Iwona,jak
wiadomo od dawna nie była zapraszana na imprezy zorganizowane przez koło,a ile Jej zawdzięczamy to wiedzą tylko SKŁADAKI ale my nie decydujemy kto ma być a kogo ma nie być na danej imprezie i jak nie zwalczymy tej patologi to będzie żle w kole.A co dotycz informacji o Pszczynie termin był parę razy przekładany i dlatego wyszło jak wyszło ale obiecuję,że informację na temat działalności klubu będą będą opublikowane na forum.
Fotki będą jak dojadę do domu.
pozdrawiam
marian
że klub jest nie potrzebny,żeby się spotkać czy gdzieś pojechać to nie musi być klubu.
A co do wyjazdu do Pszczyny to trudno opisać trzeba uczestniczyć w takiej imprezie,było fantastycznie zwiedzaliśmy Zamek-Żubry- Skansen-Zbrojownię było fantastyczny przewodnik,
który podkreślał,że nie miał jeszcze takiej grupy.Najbardziej zadowolona była Iwona,jak
wiadomo od dawna nie była zapraszana na imprezy zorganizowane przez koło,a ile Jej zawdzięczamy to wiedzą tylko SKŁADAKI ale my nie decydujemy kto ma być a kogo ma nie być na danej imprezie i jak nie zwalczymy tej patologi to będzie żle w kole.A co dotycz informacji o Pszczynie termin był parę razy przekładany i dlatego wyszło jak wyszło ale obiecuję,że informację na temat działalności klubu będą będą opublikowane na forum.
Fotki będą jak dojadę do domu.
pozdrawiam
marian
-
- Po przeszczepie: 17 lat
Pozdrawiam Marian, i dzięki za krótką informacje .
Pszczyna jest piękna, a jeszcze z przewodnikiem najbardziej atrakcyjne miejsca zwiedzać ,to fajne - wyobrażam - sobie było przeżycie. Fotki tez zapewne będą udane, tym bardziej, ze pomalowane jesiennymi barwami.
Iwonka, jak i inne pielęgniarki SCCS - to , dla nas składaków, bardzo ważne samarytanki . Pozdrawiam je serdecznie wszystkie, a przy okazji dziękuję za dotychczasowe wsparcie :brawo:
Byłem niedawno przejazdem w Pszczynie,ale miałem okazje jedynie spacerować alejkami przy zamkowego parku.
Pszczyna jest piękna, a jeszcze z przewodnikiem najbardziej atrakcyjne miejsca zwiedzać ,to fajne - wyobrażam - sobie było przeżycie. Fotki tez zapewne będą udane, tym bardziej, ze pomalowane jesiennymi barwami.
Iwonka, jak i inne pielęgniarki SCCS - to , dla nas składaków, bardzo ważne samarytanki . Pozdrawiam je serdecznie wszystkie, a przy okazji dziękuję za dotychczasowe wsparcie :brawo:
Byłem niedawno przejazdem w Pszczynie,ale miałem okazje jedynie spacerować alejkami przy zamkowego parku.
A.L.