Córka dawcy przekonuje rówieśników do transplantacji

Program edukacyjny promujący transplantacje w szkołach i uczelniach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
stskladak
Admin
Admin
Po przeszczepie: 22 lata
Imię: Stanisław
Kontakt:

Córka dawcy przekonuje rówieśników do transplantacji

Post autor: stskladak »

..:: Kto szuka Cię tylko wtedy, gdy Cię potrzebuje, nie zasługuje na to, by Cię odnaleźć. ::..
Awatar użytkownika
Ewa
Po przeszczepie: Rodzina biorcy
Imię: Ewa

Post autor: Ewa »

Brawa :brawo: dla Karoliny. Jestem pod ogromnym wrażeniem :padam:
pozdrowienia dla Karoliny i jej rodziny :roza:
śmiej się często.Poczucie humoru jest lekarstwem na prawie wszystkie nieszczęścia świata.
Basia
Po przeszczepie: 6 lat

Post autor: Basia »

Gratuluje postawy Karolinie i jej mamie więcej takich spraw winno byc organizowane :ok:
Natomiast nie moge zrozumiec dlaczego w artykule na pierwszym planie nie jest Karolina tylko ten Pan? czy on musi zepsuć i przywłaszczać czyjąś prace(czytałam na sts zabrze)i własnym oczom nie wierze :szok3:
{...Kłamstwo zdąży obiec pół świata, zanim prawda włoży buty.}
Awatar użytkownika
Ewa
Imię: Ewa

Post autor: Ewa »

Basiu, ten Pan ma ogromne parcie na "szkło".Jest wielkim pyszałkiem.Wszystko przypisuje sobie, nawet jeżeli jest tylko gościem w programie to i tak powie, że to on zaprosił, że to on gospodarz.Ten typ tak ma.Najgorzej jest , że z wiekiem ta wada się pogłębia. Wspolczuje wszystkim z jego otoczenia. Maja przechlapane :uoee: .
śmiej się często.Poczucie humoru jest lekarstwem na prawie wszystkie nieszczęścia świata.
Herkules
Po przeszczepie: 6 lat

Post autor: Herkules »

Jesteście fenomenem, gratuluje takich rodzin dawców i składaków(biorców) takiej wspólpracy nie spotkałem nigdzie na swiecie a troche byłem tu i tam i temat transplantacji nie jest obcy mojej rodzinie. Karolina jesteś super :brawo:
Pyzdra
Po przeszczepie: 7 lat

Post autor: Pyzdra »

Gratuluje inicjatywy Karolinie i jestem pewny że jeśli rodziny dawców wzieły sie za promocie transplantacji to sukces murowany a jeszcze dziewczyny to zawsze opostawią na swoim !
Tina
Po przeszczepie: 12 lat

Post autor: Tina »

Odemnie też gratulacje, jesteście dziewczyny naprawde super. Mieszkam kilka lat we Francji i tu takich rzeczy nie ma a o rodzinach dawcó nikt nie słyszał.
jacentylosiak
Po przeszczepie: 4 lata

Post autor: jacentylosiak »

Karolinko my biorcy jesteśmy?, no taki mały pikuś .Natomiast to Wy Rodziny Dawców Jesteście Bohaterami .Jesteście Wielcy.
slavek88
Imię: Slavek

Post autor: slavek88 »

Karolina luzik jestes super i podoba mi sie twoje podejście do życia, pewnie twoje przeżycia pomogły Ci tak podejść do tej sprawy.
ODPOWIEDZ