Koncert - Razem ZMIENIAJMY świat - Razem POMAGAJMY innym
-
- Po przeszczepie: 9 lat
Koncert - Razem ZMIENIAJMY świat - Razem POMAGAJMY innym
Informacja Fundacji "Transplantacja - dar życia"
16 października 2010 w Sali Widowiskowej Ośrodka Kultury w Brzeszczach, odbędzie się koncert pt: "Razem ZMIENIAJMY świat - Razem POMAGAJMY innym", impreza rozpocznie się o godz. 17:00.
Tematem przewodnim będzie propagowanie transplantacji i honorowego dawstwa szpiku kostnego oraz krwi.
Na scenie wystąpią zespoły między przerwami będą prowadzone rozmowy na trzy tematy.
W każdej rozmowie uczestniczyć będzie jedna lub kilka osób.
I blok - Honorowe oddawanie krwi
II blok - Dawstwo szpiku kostnego
III blok - Transplantacja - prowadzą Rafał Andreas i Łukasz Rados, uczestniczą E. Orczyk i A. Papacz.
Będzie to pierwsza akcja przeprowadzona w tym rejonie związana z propagowaniem w/w tematów.
Organizator:
Rafał Andreas
Współorganizatorzy:
Ośrodek Kultury w Brzeszczach oraz Grupa "Charytatywni".
16 października 2010 w Sali Widowiskowej Ośrodka Kultury w Brzeszczach, odbędzie się koncert pt: "Razem ZMIENIAJMY świat - Razem POMAGAJMY innym", impreza rozpocznie się o godz. 17:00.
Tematem przewodnim będzie propagowanie transplantacji i honorowego dawstwa szpiku kostnego oraz krwi.
Na scenie wystąpią zespoły między przerwami będą prowadzone rozmowy na trzy tematy.
W każdej rozmowie uczestniczyć będzie jedna lub kilka osób.
I blok - Honorowe oddawanie krwi
II blok - Dawstwo szpiku kostnego
III blok - Transplantacja - prowadzą Rafał Andreas i Łukasz Rados, uczestniczą E. Orczyk i A. Papacz.
Będzie to pierwsza akcja przeprowadzona w tym rejonie związana z propagowaniem w/w tematów.
Organizator:
Rafał Andreas
Współorganizatorzy:
Ośrodek Kultury w Brzeszczach oraz Grupa "Charytatywni".
Ostatnio zmieniony 19 paź 2010, 16:30 przez Zbigniew, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Po przeszczepie: 14 lat
Takie Ogłoszenie o Fundacji Odnalazłem.... Fundacja jest zakładem (osobą prawną typu zakładowego), a więc – w odróżnieniu od np. stowarzyszeń, związków zawodowych, partii, samorządów zawodowych i innych korporacji – nie ma członków (jest bezosobowa).
Myślę ze wszystko wyjaśniłem.
Fundacja organizuje spotkania pod hasłem "Transplantacja - dar życia" z młodzieżą gimnazjalną, licealną, akademicką oraz społecznościami lokalnymi na terenie całego kraju.
Chętni proszeni są o kontakt telefoniczny:
Elżbieta Orczyk: 511 580 463
Andrzej Papacz: 609 776 527
lub mailowy: anderander@vp.pl
Myślę ze wszystko wyjaśniłem.
Fundacja organizuje spotkania pod hasłem "Transplantacja - dar życia" z młodzieżą gimnazjalną, licealną, akademicką oraz społecznościami lokalnymi na terenie całego kraju.
Chętni proszeni są o kontakt telefoniczny:
Beat me up while I'm still alive...
-
bogdan pisze:Takie Ogłoszenie o Fundacji Odnalazłem.... Fundacja jest zakładem (osobą prawną typu zakładowego), a więc – w odróżnieniu od np. stowarzyszeń, związków zawodowych, partii, samorządów zawodowych i innych korporacji – nie ma członków (jest bezosobowa).
Myślę ze wszystko wyjaśniłem. jest to rodzaj pracy i oczywiście kasy. .......
Fundacja ta podaje również namiary do organizatorów...
Beat me up while I'm still alive...
-
- Po przeszczepie: 12 lat
- Renata
Zapraszam chetnych do zakupu listopadowego numery "Dobre Rady" jest tam opowieść Eli Orczyk o jej pożegnaniu z mężem i okolicznościach decyzji o oddaniu organów męża. Warto poczytać lub zajżyjcie na stonę fundacji
oto link:
http://www.transplantacjadarzycia.pl/prasa.html
"Mówienie o tym, ze trzeba dzielić sie sobą, pomogło mi po smierci męża. Dziś to moja misja" mówi Ela a ja jej za to bardzo dziękuję i chyle czoło. :tak:
Renata
oto link:
http://www.transplantacjadarzycia.pl/prasa.html
"Mówienie o tym, ze trzeba dzielić sie sobą, pomogło mi po smierci męża. Dziś to moja misja" mówi Ela a ja jej za to bardzo dziękuję i chyle czoło. :tak:
Renata
Nie starzeje się ten, kto nie ma na to czasu
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
- Marian Gonsior
- Po przeszczepie: 19 lat
- Imię: Marian